נעים להכיר
שמי לירון ואני מטפלת רגשית בשיטת LI-CBT
אני גרה באזור השרון, נשואה לרונן ואם לשלושה ילדים, עדי בן 15, אייל בן 10 ואסף בן 8.
מי שמכיר אותי יודע שעברתי כמה אתגרים משמעותיים בחיי הבוגרים ובאותה תקופה הבנתי שצריכה להגשים את הייעוד שלי ולעזור לאנשים אחרים.
השנים עברו והחלטתי לרדוף אחרי החלום ולא לוותר, החלטתי שאני מגשימה את עצמי והתחלתי לברר לגבי לימודי CBT במכללה האקדמית וינגייט.
תוך כדי הלימודים נחשפתי לראשונה לצורך טיפול בחרדה שממנה אני עצמי סבלתי ופשוט התאהבתי בשיטה, גיליתי שיטה יחסית פשוטה להבנה, ממוקדת וחדה כלייזר, בלי משחקים ובגובה העיניים, שהמטפל והמטופל עובדים בה כצוות, דרכה המטופל לומד על עצמו ומתרגל כלים שמאפשרים לו להתגבר על הקשיים הנפשיים והדפוסים ההרסניים שפוגעים בו.
לאחרונה הוסמכתי כמטפלת רגשית, אחד הדברים המשמחים ביותר הוא שאוכל לעסוק במשהו משמעותי ומספק ואני שמחה שלא וויתרתי ושדווקא הבשלות וניסיון החיים שצברתי עם השנים הנם ברכה לעיסוק במקצוע שכזה ועל כך נאמר כל דבר קורה בעתו.
כעת אני יותר משמחה לספר לכם שאני כאן לשירותכם, מטפלת רגשית בשיטת LI CBT עם התמחות בחרדות, דכאון ומגוון קשיים רגשיים כמו ערך עצמי נמוך, התפרצויות כעס, דחיינות, פרפקציוניזם מוגזם, חרדת בחינות, פוביות ועוד, כרגע מטפלת באמצעות הזום (הטיפול בזום הנו יעיל בדיוק כמו טיפול פרונטלי) ובהמשך ישולב גם טיפולים בקליניקה באזור השרון.
אז אם הנכם סובלים מקושי נפשי ומרגישים שאתם מוכנים להפשיל שרוולים ולצאת איתי לדרך, אני מזמינה אתכם ליצור עימי קשר ולהתייעץ בנוגע לקושי שלכם ולאפשרויות טיפול, חבל להמשיך ולסבול כשאפשר לחיות חיים של רוגע, שלווה והנאה ולהגשים את עצמכם.
האני מאמין שלי בטיפול:
• אני דוגלת בעבודת צוות שלי עם מטופליי בהשגת מטרתם ומעניקה להם כלים אשר ישרתו אותם בהמשך הדרך בלהיות ״המטפלים של עצמם״ ויאפשרו להם לחיות חיים שלווים, מהנים ומספקים.
• אני מאמינה במציאת הכוחות הייחודים לכל מטופל והוצאתם לאור, בטיפול ״בגובה העיניים״, בשימוש בהומור ובשמחת חיים, בהגעה רגישה ל״תכלס״ ובהורדת המסכות של האדם מולי, עם המון חמלה כלפי כל צדדיו האנושיים, זאת תוך צעידה עיקשת לעבר השגת מטרת הטיפול.